Elsa Hosk alastomana – vain käärme ympärillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä malliuraa. Elsa on edustanut Victoria’s Secretin suositulla näytöslavalla ruotsalaista naiskauneutta jo vuosia, mutta harva kuitenkaan tietää, että kaunotar on myös puoliksi suomalainen. Elsa Hoskin isä Pål on Ruotsista ja äiti Marja on Suomesta.

Äskettäin suomalaistaustainen Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit, joiden arvo on miljoona dollaria. Nyt hän on riisunut myös ne, sillä vuodenvaihteen kunniaksi hän poseeraa nyt rohkeassa alastonkuvassa, jossa hänen ympärilleen on kietoutunut ainoastaan tyylikäs suurikokoinen käärme.

View this post on Instagram

Hanging with the beautiful Ursula today 🐍💕

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on