Anna Abreu julkaisi näyttäviä kannustuskuvia: ”Voittaaks Huuhkajat tänään, hä?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikoinaan Idols-laulukilpailusta julkisuuteen noussut Anna Abreu on niittänyt jo vuosien ajan menestystä suomalaisen popmusiikin parissa. Nykyään pelkällä Abreu-nimellä esiintyvä laulaja on viime aikoina ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Hän on julkaissut tiiviiseen tahtiin kuvamateriaalia fanien iloksi.

Tuoreissa kuvissaan Abreu valmistautuu jännittämään Huuhkajien ja Belgian välistä ottelua näyttävissä merkeissä. Instagramissa jakamissaan otoksissa poptähti ottaa rennosti pallotuolissa ja paljastaa kameralle säärensä kesäisessä mekossa.

– Voittaaks Huuhkajat tänään, hä?, Abreu kysyi kuvatekstissä.

Kuvat ehtivät keräämään alle tunnissa tuhansia tykkäyksiä. Julkaisun saamista kommenteista päätellen usko Huuhkajiin on vahvaa myös Abreun seuraajien keskuudessa.