Britney Spears täysin alastomana rannalla – kuin miestenlehden sivuilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on herättänyt viime aikoina kovasti huomiota sosiaalisen median käytöllään, sillä hän on välillä poseerannut kuvissaan täysin alastomana ja välillä hänen tilinsä on kadonnut kokonaan. Viime viikolla oli katoamisen vuoro.

Kerroimme eilen miten Spears teki paluun Instagramiiin, kun hän poseerasi saman tien yläosattomissa. Rohkeat poseeraukset eivät jääneet kuitenkaan siihen, sillä nyt Britney nähdään makoilemassa täysin alastomana uimarannalla ja hellimänsä omaa paljasta rintaansa. Näky on kuin miestenlehden sivuilta, ja luonnollisesti sensuuria tarvittiin sosiaaliseen mediaan.

Muutaman päivän takainen katoamistemppu ei ollut ensimmäinen kerta, kun Britney Spears poistaa tilinsä. Hän on sulkenut palvelun jo lukuisia kertoja.