Britney Spearsin lomakuvat nettihuutokaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin ja hänen aviomiehensä Kevin Federlinen häämatkalla otetut lomakuvat ovat päätyneet myyntiin internetin huutokauppasivuille. 24-vuotiaan popparin ja hänen miehensä kuvia kaupataan eBay -sivustolla, jossa on myynnissä 80 kuvaa sisältävä cd-rom.

Kuvat on otettu vuonna 2004, kun julkkisparin häämatka suuntautui Turtle Islandille.

Kuvien pyyntihinta on 3.000 dollaria, eikä niistä ole tällä hetkellä tehty vielä yhtään tarjousta. Summa voi kasvaa hyvinkin suureksi, mikäli kuvat osoittautuvat aidoiksi. Sivustolla ei kerrota kuinka kuvat ovat päätyneet myyjän haltuun, mutta tuskin täysin laillisia teitä.

Britney on luonnollisesti raivoissaan pariskunnan yksityisten valokuvien kauppaamisesta. Kuvien myyjä ilmoittaa sivustolla, että hän on ehtinyt jo myydä osan kuvista medioille, mutta loput hän haluaa myydä Britneyn faneille.