Paris Hilton ansaitsee miljoonia juhlimalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriperijätär Paris Hilton ansaitsee miljoonia tekemättä käytännössä mitään. Rahakkaiden televisio- ja tuotesopimustensa lisäksi Parisille maksetaan myös siitä, että hän saapuu niin sanotusti bilettämään.

Paris tienasi esimerkiksi viime lauantaina 200.000 dollaria siitä, että käväisi Cannesissa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa. Fox Newsin mukaan hänelle maksettiin muutama viikko sitten huimat miljoona dollaria samanlaisessa vierailusta Wienissä. Rahat ansaitakseen Parisin tulee vain saapua hetkeksi paikalle tervehtimään juhlayleisöä.

Kaikki eivät kuitenkaan halua Parisia juhliinsa edes ilmaiseksi. Viime viikonloppuna Vanity Fair -lehti järjesti juhlat niin ikään Cannesissa, mutta Paris Hiltonia ei kutsuttu lainkaan Hotel du Capissa pidettyyn tapahtumaan.