Velcran musiikkivideo sensuroitiin Myspace-sivustolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Oulun musiikkivideofestivaalilla Teinipumpeli-palkinnolla huomioitu musiikkivideo Velcran Memory Loss -kappaleesta poistettiin yhtyeen Myspace -sivustolta.

– Palveluun ladattava sisältö esikatsellaan palvelun ylläpitäjän toimesta, ja tässä tapauksessa video sensuroitiin sopimattoman aihevalinnan takia, yhtyeen ohjelmatoimistosta kerrotaan. Oulun musiikkivideofestivaalin tuomaristo totesi videosta seuraavaa:

– Video tirkistelee kotirouvan ja hänen pölynimurinsa pimeää sekä pelottavaa maailmaa. Teos sekoittaa erilaisia animaatiotekniikoita, ja se on vaatinut tekijältään huolellista paneutumista. Silti sen raaka ja rosoinen pinta jättävät levottoman tunnelman.

Videon on ohjannut turkulainen animaatiotaiteilija CHRZU.