Austin Powers -tähteä syytetään joukkoraiskauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Joe Son on saanut syytteen 18 vuotta sitten tapahtuneesta joukkoraiskauksesta, jossa miesjoukko raiskasi ja pahonpiteli naisen aseella uhaten ja vapautti hänet myöhemmin alastomana.

Taistelulajien kouluttajana ja näyttelijänä tunnettu Son on nähty valkokankaalla muiden muassa ensimmäisen Austin Powers -elokuvan sivuosassa Dr. Evilin kätyrin roolissa. Tähdelle luettiin viime viikolla syytteet joukkoraiskaukseen osallistumisesta, Fox News uutisoi eilen.

Poliisi pääsi näyttelijän jäljille toisen jutun tutkinnan kautta, kun Joe Son tunnusti toukokuussa osallisuutensa tuhotyöhön. Tunnustuksen myötä häneltä otettiin myös DNA-näyte, joka täsmäsi vuonna 1990 tehdyn ratkaisemattoman joukkoraiskauksen aineiston kanssa. Näyttelijää uhkaa tapauksesta nyt yhteensä 17 vakavaa syytettä.