Skandaali: Miss California menettää sittenkin kruununsa ja tittelinsä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokunen viikko sitten viihdemaailmassa kohistiin Miss California Carrie Prejeanin sekoiluista. Hän jäi kiinni useista valheista missiorganisaatiolle ja oli kaiken lisäksi poseerannut sääntöjen vastaisesti nakukuvissa ennen kilpailua.

Miss USA -kisassa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittunut tähti sai kuitenkin kaikkien yllätykseksi pitää missikruununsa ja tittelinsä, koska kilpailun oikeudet omistava miljonääri Donald Trump niin päätti. Päätös johti äänekkäisiin vastalauseisiin ja jopa missipomojen eropyyntöihin.

Nyt Donald Trump on kuitenkin pyörtänyt päätöksensä ja päättänyt riistää Prejeanilta kruunun ja tittelin, TMZ uutisoi. Neitokainen on rikkonut toistuvasti missisopimustaan ja jättänyt esimerkiksi saapumatta sovittuihin tapaamisiin missiorganisaation kanssa. Miss California USA -kruunun perii nyt Tami Farrell.