Megan Fox paljasti salatun fobiansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin näyttelijöihin tällä hetkellä lukeutuva Megan Fox tähdittää parhaillaan Suomenkin valkokankailla nähtävää Transformers-elokuvaa. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useaan kertaan äänestetty kaunotar ei kuitenkaan halua nähdä itseään.

Monet miehet katselevat mielellään Foxin toimintaa valkokankaalla, mutta supertähti itse ei moista kestä. Myös itseään esittävien valokuvien katsominen tuottaa neitokaiselle tuskaa. On-off -poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa ilmeisesti jälleen yhteen palannut kaunotar paljasti asian lehtihaastattelussa.

– Yleensä en voi katsoa itseäni. En voi katsoa kohtauksiani uudelleen, enkä katso edes valokuvia. Minulla on niihin jonkinlainen fobia. Pakotin itseni katsomaan Transformers 2:n. Join kerralla lasillisen shampanjaa, jotta kykenin kestämään sen, Megan Fox kertoi The Sun -lehden mukaan.