Heavytähti ei saanut esiintyä Tampere Areenalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen MetroAuto Areenalla, nykyisellä Tampere Areenalla, oli määrä järjestää joulukuussa heavytähti Alice Cooperin konsertti. Tapahtuma jouduttiin kuitenkin perumaan, koska artisti ei ollut konserttipaikan omistajan mukaan kristillisten arvojen mukainen.

Tampere Areena Oy:n edustaja Kimmo Saarinen kertoo sunnuntain Aamulehdessä, että areenaa ei olisi alunperinkään vuokrattu tätä tilaisuutta varten, mikäli yhtiö olisi ollut tietoinen siellä esiintyvästä artistista.

– Ohjelmatoimisto Speed Promotion ei tilavarausta tehdessään kertonut, minkä artistin keikan se aikoo Tampere Areenalla järjestää. Jos olisimme tienneet, että kyseessä on Alice Cooper, emme olisi vuokranneet tiloja ollenkaan, Saarinen kertoi.

Aiemmin yhtiön toimitusjohtaja Harri Wiherkoski kertoi paikalliselle Radio 957:lle, että konserttikiellon taustalla ovat Tampere Areena Oy:n kristilliset arvot. Niihin vedoten areenalle ei hyväksytä esiintyjiä, jotka tuovat kristillisyyden kannalta epäilyttäviä arvoja julki. Aiemmin ”syylliseksi” joissain yhteyksissä mainitulla Nokia Missio -lähetysjärjestöllä ei sen sijaan ole osuutta peruuntumiseen.