BB: Cathy ja Kätlin tapasivat: ”Vierailu kestää kuukauden!”

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin tänään kuinka Suomen Big Brother -talosta Manilaan siirtynyt BB-Kätlin ja sieltä Suomeen tullut BB-Cathy tapasivat aamupäivällä Skype-puhelun välityksellä. Manilan ja Espoon päiväkirjahuoneiden välille oli nimittäin viritetty kuvayhteys.

Molemmat kaunottaret kertoivat voivansa hyvin, ja Cathy ilmoitti olevansa Suomessa peräti kuukauden ajan ja hän kysyi myös Kätliniltä aikooko hänkin olla Manilassa yhtä kauan. Samalla myös filippiinien Isoveli esitti Kätlinille kysymyksiä. Hän kertoi olevansa erityisen läheinen Hermesin kanssa. BB-Cathy kertoi rakastavansa Suomea ja kehui suomalaisia kanssa-asukkaitaan kovasti.

Vaihtoasukkaiden tapaaminen esitettiin Filippiinien Pinoy Big Brother -televisiolähetyksessä ja on nyt julkaistu myös YouTube-videona. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Manilassa on kaksi Big Brother -taloa, joista Kätlin suuntasi sunnuntaina A-taloon. Siellä hän ihastui Hermes-nimiseen 22-vuotiaaseen mieheen. Eilen pari kuitenkin erotettiin, kun Kätlin siirrettiin B-taloon. Uudessa talossa hän sai asukkailta yllättävän kylmän vastaanoton, mutta myöhemmin illalla tunnelma alkoi olla jo hieman parempi. Todellisuudessa asukasvaihto loppuu jo perjantaina, jolloin Cathy lähtee kotimatkalle.