Vuosikymmenen surkeimmat leffat ja näyttelijät ovat tässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna jo 30. kertaa järjestettävä Golden Raspberry Awards palkitsee 6. maaliskuuta järjestettävässä tapahtumassa viime vuoden surkeimpia elokuvia, näyttelijöitä ja muita elokuva-alan ammattilaisia. Vuosikymmenen juuri vaihduttua tapahtuman yhteydessä äänestetään myös kuluneen vuosikymmenen huonoimmasta elokuvasta ja näyttelijöistä.

Vuosikymmenen huonoimpien elokuvien finaalijoukkoon on koottu ennakkoon viisi huonointa elokuvaa. Yleisöäänestyksessä ovat mukana John Travoltan Battlefield Earth, Tom Greenin Freddy Got Fingered, Ben Affleckin ja Jennifer Lopezin Gigli, Lindsay Lohanin I Know Who Killed Me ja Madonnan Swept Away.

Samaan tapaan äänestetään myös vuosikymmenen huonoimmista näyttelijöistä. Äänestykseen mukaan otetulle shortlistalle on valittu miestähdistä Ben Affleck, John Travolta, Eddie Murphy, Mike Myers ja Rob Schneider. Surkeimpien naisnäyttelijöiden listalle on vastaavasti valittu Lindsay Lohan, Madonna, Jennifer Lopez, Mariah Carey ja Paris Hilton.