Wow, Miss Reef -kisa olikin Paras stringipeppu -kilpailu – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy tuhansittain erilaisia missikilpailuja, joissa etsitään kulloiseenkin tarkoitukseen kauneinta ehdokasta. Viime viikolla Yhdysvalloissa valittiin esimerkiksi Miss Käärmeennylkijä, ja kisassa tehtävänä oli luonnollisesti myös nylkeä käärme. Nyt otsikoissa on kuitenkin hieman enemmän naiskauneuteen liittyvä kilpailu.

Vuosittainen Miss Reef 2011 Bikini Contest -kilpailu on nimittäin jälleen kisattu, ja kisan sponsorin asiaankuuluvien vaatteiden lisäksi kuvankauniit sorffikaunottaret olivat pukeneet ylleen erittäin paljastavat bikinien stringialaosat. Näin ollen kisasta tulikin ainakin yleisön ja lehdistön silmissä varsinainen Paras stringipeppu -kilpailu. Näytävien kilpailijoiden kuvat ovat nyt saaneet suuren suosion verkossa.

Kyseessä oli varsin kansainvälinen kilpailu, sillä osanottajia oli ympäri maailmaa. Samalla saatiin nimittäin ihastella naiskauneutta muiden muassa Perusta, Hollannista, Yhdysvalloista, Argentiinasta, Panamasta, Barbadosilta ja Israelista. Miss Reef -tittelin voitti lopulta panamalainen Betzaida Herrera.