Homopari IKEA-mainoksessa raivostutti italialaiset – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaisen IKEA-huonekalujätin homoseksuaalisuuteen viittaava mainos on aiheuttanut kohua Italiassa. Kohutussa mainoksessa nähdään homopari käsi kädessä, mikä on ollut liikaa monilla katolilaisille italialaisille.

Catanian kaupunkiin avatun uuden IKEA-myymälän avajaisten mainoksessa todetaan, että ”Me olemme avoinna kaikille perheille”. Homoteemaa aiemminkin mainoksissaan käyttänyt ruotsalaisyhtiö on aiemmin joutunut myös keskeyttämään kampanjoitaan, mutta tällä kertaa mainokset ovat edelleen esillä.

Nyt esimerkiksi Silvio Berlusconin omistama sanomalehti Il Giornale on tuominnut mainoksen homoteeman jyrkästi ja todennut sen olevan liaan provokatiivinen sekä osoitus ”ruotsalaisten imperialismista”. Lehden verkkosivuilla myös sen lukijat ovat purkaneet ärtymystään mainoksen takia.

IKEA