Sankarimyyjä riisui kaksi ryöstäjää aseista – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Kauppojen valvontakamerojen materiaaleja on totuttu näkemään verkossa ja Poliisi-tv:ssä siksi, että niistä voitaisiin saada tekijöiden tuntomerkkejä, jotka voivat johtaa heidän kiinni jäämiseensä. Äskettäin verkossa julkaistiin kuitenkin toisenlainen Yhdysvalloissa ikuistettu video.

Kyseessä oli jälleen ryöstö, mutta se meni ryöstäjien kannalta hieman odotettua heikommin. Valvontakameran tallenteesta nimittäin nähdään kuinka kylmäpäinen miespuolinen myyjä hyökkää kassatiskin yli kahden aseistetun ryöstäjän kimppuun ja riistää toiselta aseen.

Hetken kamppailun jälkeen ase onkin pian myyjän kädessä ja kaksi ryöstäjää anovat häntä päästämään heidät vapaaksi. Ryöstäjät pääsevät ulkona karkuun, mutta myyjä palaa vielä sisään soittamaan apua. Kaupassa oli samaan aikaan myös keski-ikäinen mies, joka jäi hyllyjen väliin todennäköisesti laskemaan allensa pelosta.