Duudsonit raivostuivat Maria!-ohjelmalle: ”Fiddu miten alhaista!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun suomalaisen Duudsonit-ohjelman tähti Jukka Hilden on raivostunut Maria!-ohjelman hänelle tekemästä ehdotuksesta. Mediassa on viime päivinä puhuttu vodkatamponeista, joiden avulla yhä useammat nuoret nauttivat alkoholia.

Eilen Duudson-Jukka kertoi Facebook-profiilissaan, että Maria!-ohjelman tekijät ehdottivat hänelle vodkatamponin testaamista takapuoleen työnnettynä. Päivityksestään päätellen hurjapää ei ollut kovin innoissaan ehdotuksesta.

– Maria!-show ehdotti, että menisin testaamaan ohjelmaan vodkatamponia työnnettynä takapuoleen. Mitä v….. Jään odottamaan Maria!-jaksoa, jossa käytetään lasta hyväksi suorassa lähetyksessä. Ja toi ei ollut edes aprillipila. Fiddu miten alhaista! Jukka kirjoitti.

Myös Duudsoneiden Jarno Laasala oli kollegansa kanssa samoilla linjoilla.

– Täs Marialle lisää vinkkejä; joku eläin voitais lopettaa sukupuuttoon ohjelmassa, sokeutta voitaas yrittää parantaa virtsaamalla kasvoille, vammaisilta voitais amputoida raajoja jos ne ei kerta niitä tarvi… Suomen kurasin show, Laasala kirjoitti.