Lehmän teurastaminen pahasti pieleen – teinipoika ampui itseään

Ohhoh! · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin eräästä lehmästä, jonka sisälmyksistä löytyi teurastuksen yhteydessä kolme vuotta kadoksissa ollut vihkisormus. Nyt,erään lehmän teurastuksen uutisoitiin päättyneen teinipojan ampumahaavaan Uudessa-Seelannissa.

18-vuotias teinipoika oli ollut avustajana eräässä teurastamossa Aucklandissa. Hänelle annettiin tehtäväksi ampua teurastettavaksi joutuva lehmä, mutta sen lopettaminen meni pahasti pieleen. Teinipojan ampuma luoti nimittäin kimposi lehmän kallosta pojan olkapäähän.

Haavoittunut teinipoika kiidätettiin sairaalaan, jossa lääkärit kertoivat pojan joutuvan leikkaukseen. Poliisien mukaan maatila-alueella ammuttu lehmä pysyi hengissä luotiosumankin jälkeen, jonka takia poliisien piti lopettaa eläin. Poliisit tutkivat parhaillaan erikoista ampumavälikohtausta, The Daily Mail –lehti uutisoi.