Seniorien flashmob yllätti ostoskeskuksessa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa nähtiin viime vuonna flashmob-tapahtuma, jossa ihmiset riisuivat vaatteensa ostoskeskuksessa ja tanssivat bikineissä yleisön edessä. Tempauksen teemana oli muistuttaa kansalaisia asiallisesta pukeutumisesta.

Nyt Yhdysvaltojen Virginiassa on ikuistettu videolle senioreiden järjestämä flashmob-esitys. Nettivideolla nähdään, kuinka joukko vanhuksia alkaa yhtäkkiä tanssimaan Dulles-ostoskeskuksessa väkijoukon keskellä.

Kellertäviin paitoihin pukeutuneet vanhukset tanssahtelevat koreografiaansa riveissä. Taustamusiikiksi on valittu Outasight-yhtyeen Tonight Is The Night -kappale. Joidenkin senioreiden liikkeet ovat hieman hitaamman puoleisia, mutta iäkkäiden naisten ja miesten yllättävä tanssiesitys on saanut paljon positiivista palautetta katsojilta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat