Seniorien flashmob yllätti ostoskeskuksessa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa nähtiin viime vuonna flashmob-tapahtuma, jossa ihmiset riisuivat vaatteensa ostoskeskuksessa ja tanssivat bikineissä yleisön edessä. Tempauksen teemana oli muistuttaa kansalaisia asiallisesta pukeutumisesta.

Nyt Yhdysvaltojen Virginiassa on ikuistettu videolle senioreiden järjestämä flashmob-esitys. Nettivideolla nähdään, kuinka joukko vanhuksia alkaa yhtäkkiä tanssimaan Dulles-ostoskeskuksessa väkijoukon keskellä.

Kellertäviin paitoihin pukeutuneet vanhukset tanssahtelevat koreografiaansa riveissä. Taustamusiikiksi on valittu Outasight-yhtyeen Tonight Is The Night -kappale. Joidenkin senioreiden liikkeet ovat hieman hitaamman puoleisia, mutta iäkkäiden naisten ja miesten yllättävä tanssiesitys on saanut paljon positiivista palautetta katsojilta.