Tässä iässä nainen saavuttaa seksuaalisen huippunsa!

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Molemmissa sukupuolissa on tunnetusti hyvät ja huonot puolensa. Nyt siitä on taas saatu tieteellisiä todisteita. BuzzFeed-sivusto on nimittäin koonnut listan ajoista, jolloin naisena olemisessa on kaikista eniten haittapuolia.

Sivusto kertoo, kuinka St. Tropez -yrityksen suorittaman tutkimuksen mukaan naiset näyttävät kaikkein epäedustavimmilta keskiviikkoisin puoli neljän aikaan iltapäivällä. QVC:n suorittaman kyselyn mukaan naisena olemisen hyvät puolet taas vähenevät tämän täytettyä 31 vuotta, sillä tässä iässä naiset kokevat olevansa parhaimmillaan itseluottamuksen ja kauneuden saralla.

Brittiläisen kyselyn mukaan naiset taas saavuttavat seksuaalisen huippunsa 28-vuotiaina. Tämän jälkeen naisena olemisen riemujen odotetaankin jo vähenevän. Samaisen kyselyn mukaan miehet saavuttavat seksuaalisen huippunsa keskimäärin 33-vuotiaina.

59 on myös toinen ikä, jonka jälkeen naisena oleminen ei enää ole niin riemastuttavaa. Viime vuonna suoritetun, 2.000 naista kattaneen kyselyn mukaan 59 vuotta täyttäneiden naisten ei nimittäin enää tulisi käyttää punaista huulipunaa, korkokenkiä tai lyhyitä hameita. Ylipäätänsäkään 2000-luku ei ole ollut naisten kulta-aikaa, sillä vuonna 2009 tehdyn tutkimuksen mukaan naiset ovat nykyään onnettomampia kuin 40 vuotta sitten.

Sandiegolaisen professorin tekemän tutkimuksen mukaan kaikkein huonoin aika olla nainen on kuitenkin tämän syntymäpäivää seuraava viikko. Tällöin neitokaisen todennäköisyys menehtyä on nimittäin korkeampi kuin minkään muun kalenterivuoden viikon aikana. Miehet taas kuolevat todennäköisemmin kaksi tai kolme viikkoa ennen syntymäpäiviään.