Kotirouva työskentelee seksilinjalla: ”Se on minulle pakokeino”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Avioero on yleensä rankka kokemus molemmille osapuolille. Se voi avata ihmisen silmät ja pakottaa katselemaan elämää uudenlaisella asenteella. Näin kävi eräälle brittiläiselle kotirouvalle, joka ryhtyi keski-ikäisenä puhelintytöksi.

Isabel Young -salanimellä Daily Mail -lehden artikkelissa esiintyvä nainen kertoo, ettei olisi voinut aiemmin kuvitella itselleen vastaavaa uravalintaa. 55-vuotias teinipojan äiti tuli kuitenkin avioeron myötä toisiin aatoksiin ja halusi tehdä jotain täysin erilaista.

Hän ryhtyi työskentelemään seksilinjalla. Leedsiläinen nainen tekee eroottisella puhelinlinjalla töitä pari tuntia illassa ja ottaa vastaan puheluita ”helpotusta” etsiviltä miehiltä. Isabelin mukaan suuri osa soittajista hakee elämäänsä hauskuutta, mutta monet heistä ovat vain yksinäisiä ja kaipaavat juttuseuraa.

Markkinointijohtajana työskennelleen Youngin kertoman mukaan kukaan ei tiedä hänen salaista ammattiaan, ja lähipiiri järkyttyisi, mikäli totuus naisen iltapestistä tulisi ilmi. Yksinhuoltajasinkku kertoo, että suostuisi harkitsemaan työn lopettamista jos tapaisi sopivan miehen. Tällä erää hän kuitenkin rakastaa saamaansa puhelinhuomiota.

– Teen sen itseni takia. Elän yksin ja kuten soittajamiehet, olen yksinäinen ja haluan jutella ihmisille. Se on minulle pakokeino. Koen sen voimaannuttavaksi ja vapauttavaksi, kertoi Isabel Young lehdelle haastattelussa.

Sata puntaa, eli 122 euroa, viikossa tienaava nainen kertoi olleensa aluksi järkyttynyt ihmisten käyttämistä seksitermeistä ja ronskista kielenkäytöstä. Hän kertoo olleensa aiemmassa avioliitossa kontrolloitu. Nainen muun muassa lopetti hyväpalkkaisen työn johtotehtävissä miehen pyynnöstä. Samainen aviomies kuitenkin vaihtoi sittemmin nuorempaan naiseen, joten Young oikeuttaa itselleen nyt salaisen ammattinsa.