Naisen autosta varastettiin 400 eurolla seksileluja – poliisi vain nauroi

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

NVarkauden kohteeksi joutuminen on kenelle tahansa hermoja koetteleva asia, mutta erityisesti, jos anastettu asia on jotain noloa. Nyt yhdysvaltalaisen perheenäidin auton takakontista vietiin 400 euron edestä seksileluja.

Oregonin Sandyssa asuvan Chelsey Couttsin naapurustossa tapahtui muitakin varkauksia samaan aikaan, mutta hänen tilanteensa herätti eniten huomiota. Nainen oli kerännyt tuhmaa seksilelukokoelmaa kuukausien ajan tuleviin polttareihin. Varkauttakin pahempi asia oli kertoa tilanteesta tapausta tutkiville poliiseille, sillä rötös herätti heissä huvittuneisuutta.

– Se oli hirveää. Poliisi alkoi vain nauraa. Hän kuitenkin katui sitä, joten hän pyysi minua kuvaamaan kaiken varastetun yksityiskohtaisesti. Olin säilyttänyt tavaraa auton takakontissa, koska minulla on kaksi lasta, enkä halunnut heidän näkevän tuhmia tavaroita, kertoi Chelsey Coutts KPTV-kanavalle.