Parittaja nolosti kiinni – ironinen paitavalinta paljasti poliisille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisen puutteesta kärsivät kaksilahkeiset eksyvät joskus maksullisten neitokaisten pariin. Prostituutiota yritetään kitkeä välillä salaisilla operaatioilla, joissa asianomaiset saattavat jäädä rysän päältä kiinni.

Näin kävi 34-vuotiaalle parittajalle, Martell Davisille, joka pidätettiin San Diegossa poliisioperaation seurauksena. Etsivä vastasi seksiä tarjoavaan verkkomainokseen ja sopi 80 dollarin deitin Best Western -hotellille. Siellä odotti 17-vuotias tyttö, joka pidätettiin samantien.

Virkavallan edustajat takavarikoivat neitokaisen puhelimen ja viestittelivät sillä Davisille muun muassa anaaliseksin hinnoista. He sopivat parittajan kanssa tapaamisen tytön nimellä, ja ottivat hänet kiinni samana iltana. Se ei ollut mitenkään vaikeaa, sillä Martellin T-paidassa luki asiaa edesauttava ja ironinen ”Saan parittamisen näyttämän helpolta” -teksti.

Davisia syytetään nyt alaikäisen seksin välittämisestä. Mies väitti poliiseille, ettei tiennyt tytön olevan alaikäinen. Hän kertoi myös auttavansa ja suojelevansa nuorta naista tämän prostituutiouralla, uutisoi The Smoking Gun -suvisto.