Intohimon karmiva hinta: Seksiakti rautatiekiskoilla päättyi traagisesti

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Pariskunnat maustavat välillä seksielämäänsä villeillä kokeiluilla, ja esimerkiksi luontoseksi voi joskus olla oikein toimiva tapa piristää kahdenkeskistä kuhinaa. Ajalla ja paikalla on kuitenkin merkitystä, kuten äskettäin sattunut traaginen tilanne näytti toteen.

Keski-ikäinen ukrainalainen pariskunta päätti eräiden juhlien jälkeen harrastaa humalassa seksiä rautatiekiskoilla. Intohimon leimahdus ei olisi ehkä kannattanut, sillä juna ajoi lopulta heidän ylitseen. Nainen kuoli välittömästi raiteille, kun taas mies menetti molemmat jalkansa.

Hänet viettiin toipumaan onnettomuudesta sairaalaan. 41-vuotias mies kommentoi Zaporozhyen kaupungissa sattunutta tapausta sanomalla, ettei pari voinut vastustaa äärimmäisen seksiaktin houkutusta, vaan heidän oli pakko kokeilla kiskoilla rakastelua. Menehtynyt nainen oli Elite Daily -sivuston mukaan arviolta reilu kolmekymppinen.