Raju hirvikolari tallentui videolle – näin yllättäen se tulee!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen suomalainen autoilija pelkää joutuvansa joskus hirvikolariin. Pahinta aikaa on syksy, mutta myös talvipäivinä hirvikolareita voi sattua lähes missä tahansa Etelä-Suomessa. Moni on pohtinut, miltä hirvikolariin joutuminen näyttää autosta käsin, ja nyt siihen saadaan vastaus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Venäjällä lukemattomissa autoissa on nykyisin kojelautakamerat, jotka tallentavat auton edessä tapahtuvia tilanteita erityisesti kolaritapausten selvittelyä varten. Nyt tällainen kamera on tallentanut myös rajuhkon hirvikolarin.

Videolta nähtään miten yllättäen suurikokoinen hirvi voi laukata myös päiväsaikaan auton eteen ja miten kovakaan jarrutus ei enää pelasta tilannetta. Parhaat keinot välttää hirvikolari onkin maltillinen ajonopeus ja tarkkaavaisuus liikenteessä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.