Kim Cesarion julkkiskaunottarista: ”En katso naisissa pelkkää ulkonäköä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ruotsalainen poptähti Kim Cesarion sai viime vuonna upeasti jalansijaa popmaailmassa. Stara tapasi miehen, josta huokuu ikäiselleen harvinaista kypsyyttä ja karismaa. Hänen mielipiteensä ovat varmoja ja perusteltuja. Myös, kun puhutaan unelmien naisesta.

– Haluan jonkun, joka ei ole riippuvainen minusta. Nainen, jolla on oma elämänsä. Joka ei vaan istu kotona ja odota, että tulen sinne. Hänellä pitää olla elämässään omat kuviot ja päämääriä, toteaa Kim, ja nauraa, kun häneltä kysytään kiinnostavimmasta julkkiskaunottaresta.

– Puhutko nyt naisen ulkonäöstä vai luonteesta? En tiedä… Kim Kardashianilla on ehdottomasti vartalo, mutta vaikea sanoa olisiko hän nainen minua varten. Olen kysynyt itseltäni samaa kysymystä ja minulta on kysytty sitä paljon.

– Monet julkkisnaiset ovat kauniita, mutta en katso naisissa pelkkää ulkonäköä. Se ei ole minun juttuni. Ulkonäkö on vain yksi asia, ja jos nainen olisi tyhmä tai yksinkertainen, en kestäisi olla hänen seurassaan viittä minuuttia.