Nainen luuli olevansa vehnäallergikko – vatsassa olikin vauva!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmassa on useita naisia, jotka ovat synnyttäneet vauvan ilman, että ovat ylipäätään tienneet olevansa raskaana. Yleensä näiden naisten kuukautiset ovat jatkuneet normaalisti ja vatsavaivat on selitetty muilla verukkeilla. Silti näiden äitien tarinat kuulostavat joka kerta yhtä uskomattomilta.

Nyt vuoronsa saa Teresa Howard -niminen nainen, joka hakeutui viime viikonloppuna lääkärin vastaanotolle vahvojen vatsakramppien vuoksi. Hän luuli oireita vehnäallergiaksi, koska hänen siskonsa ei esimerkiksi pysty syömään gluteenista ruokavaliota. Lääkäri oli oireista eri mieltä ja kertoi Teresalle, että hän on raskaana.

Kaksi tuntia myöhemmin Teresa synnytti poikavauvan. Kaikista oudoimman tarinasta tekee se, että Teresalla on entuudestaan kaksi lasta, eikä hän silti tajunnut olleensa raskaana. Oireet olivat erilaiset, eikä hänellä ollut hajuakaan mahdollisesta masuasukista. Hän syytti painon kohoamisesta ja vatsan alueen tuntemuksista pelkästään viljaa sisältänyttä ruokavaliota, Daily Mail paljastaa.