10 yleisintä huolta seksikumppanista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiimaa ja kiihkoa ei voi hillitä, eikä seksuaalinen tunnelataus katso aikaa tai paikkaa. Mikäli vieressä on oikea kumppani, voi tunteeseen heittäytyä ja antaa rakkauden kauneimman kielen hoidella molemmat hurmioon. Osa naisista kuitenkin tuskailee etukäteen ensimmäistä rakastelukertaa uuden kumppanin kanssa.

Ennen sänkyyn hyppäämistä neitokaisen mielessä saattaa pyöriä tuhat ja yksi asiaa. Niistä yleisimmät on listattu Singles247.com-sivuston toimesta. On hyvä huomata, että naiset eivät ole epävarmoin ajatuksin yksin, sillä jokainen varmasti pohdiskelee uuteen kumppaniin ja hänen kanssa harrastettuun seksiin liittyviä asioita. Eniten ehkäpä epäröidään luottamuksen kanssa, kun alussa ei voi olla varma toisen pääasiallisista motiiveista.

Jotkut saattavat pohtia seksin toimivuutta ja sitä, löytyykö parin väliltä yhteys. Kun toisilla rakkaus nasahtaa ensinäkemisestä lähtien, voi joillakin mennä pitkään tunteiden selvittämisessä. Naiset myös rakastavat hyväntuulisuutta, joten miehen on saatava neitokainen hymyilemään. Epäröintiin liittyy oleellisesti myös se, että nainen pelkää seksin jälkeisiä reaktioita. Näkeekö hän miestä enää koskaan tai tuleeko hän kohtelemaan naista kuin herrasmies?

Naiset ovat yllättävän epävarmoja ulkonäöstään. Moni neitokainen luulee, että mies hylkää heidän alastoman vartalon nähtyään, koska harva tavallinen nainen ylttää mallien mittoihin. On tärkeää, että nainen tuntee olonsa itsevarmaksi ja hyväksi miehen seurassa – tällöin myös seksi on kymmenen kertaa parempaa. On turha myöskään pohdiskella seksin jälkeen muodostuvia kiusallisia tilanteita. Niitä kokevat nimittäin kaikki.

Seksi on tärkeä osa parisuhdetta ja monille rakastelukerrat antavat hyvän mittarin suhteen perustalle. Jos homma toimii sängyssä, toimii se todennäköisesti myös sen ulkopuolella. Naiset voivat kuitenkin pohtia, koska on järkevää mennä sänkyyn ja kuinka usein seksiä ylipäätään tulisi harrastaa, jotta mies pysyy tyytyväisenä. Nämä seikat vaihtelevat pareittain ja siksi suhteen alkuvaiheessa onkin ihana selvittää uutta ihmistä ja hänen mieltymyksiään rohkeasti.