Miehellä on 5 000 rintaliivin kokoelma – koko asunto täynnä alusasuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keräily saattaa olla niin koukuttava harrastus, että lopulta keräilijän koko elämä antautuu tiettyjen esineiden haalimiselle. Olemme kertoneet esimerkiksi jouluaiheisia tavaroita hamstraavista, sinappituotteita keräilevistä ja mollamaijoilla kotinsa täyttäneistä ihmisistä. Nyt esittelemme kiinalaisen rintaliiviaddiktin.

Kiinalainen mies on nimittäin kerännyt rintaliivejä yli 20 vuotta. Alusasuihin mieltynyt herra on kerryttänyt kokoelmansa vuosien saatossa niin massiiviseksi, että hän omistaa peräti 5.000 rintaliivit. Jotta hän pääsisi ihailemaan povea tukevia vaatekappaleita jatkuvasti kotona ollessaan, on hän vuorannut rintaliiveillä kaikki asuntonsa seinät ja katon. Voit katsoa rintaliiviasunnon kuvat tästä.

Miehen mittavassa rintaliivikokoelmassa on useita eri kuppikokoja ja kuoseja, puhumattakaan uskomattomasta värikavalkadista. Hänen asuntonsa näyttää enemmän alusasujen erikoisliikkeeltä kuin kodilta. RocketNews24.com-sivuston uutisoima artikkeli ei kerro, onko miehellä vaimoa kotonaan, ja saako hän mahdollisesti lainata kokoelmasta sopivia rintaliivejä päälleen. Valinnanvaraa ainakin on.