Kamasutra ei kannattanut – kokeellinen seksiasento katkaisi miehen jalan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kamasutraa pidetään kaikkien seksikirjojen äitinä, sillä se on toista tuhatta vuotta vanha teos. Intialaisessa kirjassa on asento-oppaan lisäksi monipuolisesti neuvoja ihmisen seksuaaliseen käyttäytymiseen liittyen, ja siksi teosta annetaan usein myös häälahjaksi pareille. Kamasutran kuuluisin osa on kuitenkin rakasteluun liittyvät neuvot.

YouTube
YouTube

Kamasutrassa jaetaan monipuolisesti vinkkejä rakkausoppiin, morsiamen valitsemiseen ja avioliiton hoitamiseen. Teoksen suosituin osio on kirjan toinen luku, jossa annetaan kuvilla varustettuja neuvoja rakasteluasentoihin, oraalisiin nautintoihin ja suudelmiin liittyen. Yhdysvaltalainen John päätti kokeilla erikoisia asentoja vaimonsa Shaun-Katherinen kanssa.

Valitettavasti kaikki ei mennyt oppikirjan mukaan, sillä mies putosi kokeilun aikana sängystä. Hänen nilkastaan kuului karmiva pamaus, ja pari kuvaili ääntä samanlaiseksi kuin puun katkeaminen. Alastomana lattialla tuskissaan maannut mies esteli ensin ambulanssin soittamisen, koska hänen mukaansa tilanne oli äärimmäisen nolo. Lopulta John antoi vaimonsa soittaa paikalle apua. Tapauksesta kerrottiin TLC-televisiokanavan suositussa Sex Sent Me to the ER -sarjassa.