Tältä nudistiyhteisön arki näyttää – nakuna ympäri vuorokauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nudistirannat ovat tuttuja paikkoja kaikille alastomuutta ihannoiville. Floridan Tampassa sijaitsee Caliente Resort & Spa -niminen lomakylä, jossa suositaan elämäntapaa ilman vaatteita. Alueella taloja ja loma-asuntoja myyvä kiinteistövälittäjä pitää kuitenkin vaatteensa päällä.

YouTube
YouTube

Kerroimme taannoin TLC-televisiokanavan Buying Naked -sarjasta, jossa etsitään nudistipareille asuntoja. Kiinteistövälittäjä Jackie Youngblood auttaa nuorempia ja alastomuuteen tottumattomia myyjiä myymään asuntoja nudistien paratiisista, ja hän on palkannut listoilleen nuoren Alexin. Alex on ollut alalla jo kaksi vuotta, mutta silti hänen ammattipokkansa on murtua alastonyhteisössä asuntoihin tutustuessaan.

– Mihin ihmeeseen olen oikein joutunut, hän päivittelee alueelle ajaessaan.

Calientessa on alastomia ihmisiä silmänkantamattomiin arkipäiväisissä toimissa. Lopulta nuori kiinteistövälittäjä tottuu näkemäänsä ja pitää erästä alastonparia jopa suloisena – kuin tosielämän Aatamina ja Eevana.