Seksin määrä on vähentynyt selvästi – syy paljastui tutkimuksessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa pariskunnista kasvaa vuosien saatossa erilleen ja rakkauselämästä tulee ainoastaan yhteisten sopimusten varassa elävä liitto. Nainen ja mies muuttuvat kämppäkavereiksi ja seksistä ei enää edes puhuta aiheen ollessa totaalisen kuollut. Tilanne on hyvin valitettava ja toimivan suhteen kannalta turmiollinen.

Alennuskuponkisivusto Vouchercodespro julkaisi huolestuttavan kyselytuloksen, jonka mukaan ihmiset ovat harrastaneen tänä vuonna huomattavasti vähemmän seksiä viime vuoteen verrattuna. Syynä on ihmisten kasvaneet rahahuolet ja talousongelmat. Yleensä seksi on kokonaisvaltaisesti parisuhdetta piristävä lisä, joka nostaa mielialaa ja rakkauden tasoa. Pariskunnat harrastavat seksiä keskimäärin kaksi kertaa viikossa.

Valitettavasti kyselyyn vastanneet listasivat rahahuolet suurimmaksi syyksi kiiman puuttumiselle. Lisäksi ihmiset ovat olleet todella kiireisiä, eikä heidän mukaansa seksille löydy yksinkertaisesti sopivaa aikaa. Osa vastanneista myöntää myös kärsivänsä itsetunto-ongelmista, mikä vaikuttaa heidän henkilökohtaiseen aktiivisuuteen. Tosi asia kuitenkin on, että seksi on oiva lääke moneen ongelmaan ja etenkin elämänlaadun kokonaisvaltaiseen parantamiseen.