Seksivälineiden uusi hitti? Vaginajalka on jalkafetissin pakkohankinta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aikuisten lemmenleikkeihin tuotteita ja leluja myyvä sivusto Sin Boutique on alkanut myydä jalkafetisteille suunnattua seksilelua. Vajankle kertoo nimensä mukaisesti mistä kahdesta vartalonosasta se koostuu, eli vaginasta ja nilkasta.

jalkavagina19012015

Seksilelu on saanut paljon huomiota osakseen ja se on puhuttanut ympäri maailmaa. Vaginan ja jalan yhdistelmä näyttää tuotteelta, joka on syntynyt hullun tiedemiehen laboratoriokokeiden seurauksena. Useammalle näky saattaa olla enimmäkseen vain huvittava, mutta joidenkin mielestä tuote on kiehtova ja jopa kiihottava.

Silikonista valmistettu lelu maksaa verkkokaupassa noin 179 dollaria ja sillä rahalla saa vain vasemman jalan. Nettisivuilla on mainittu, että lisähintaan voi tilata jalkaparin, mutta vagina sijaitsee vain vasemmassa jalassa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Vajankle ollut myyntimenestys, mutta kysyntää sille saattaa olla etenkin jalkafetistien keskuudessa.