Naisopettaja vangittiin – harrasti seksiä 18-vuotiaan oppilaan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stara uutisoi aiemmin Yhdysvaltoja kohauttaneesta tapauksesta, kun kaksi naispuolista opettajaa harrastivat seksiä alaikäisten oppilaiden kanssa. Nyt samanlaisia uutisia kuuluu Daltonista Coahulla Creekin lukiosta.

32-vuotias opettaja Elizabeth Scroggs on syytettynä harrastettuaan seksiä 18-vuotiaan opiskelijan kanssa. Poliisipäällikkö Rick Swiney on perustellut The Daily Citizen -lehden mukaan Scroggsin kiinniottoa niin, että ylemmässä asemassa olevan valvovan tahon ei oli laillista olla seksuaalisessa suhteessa valvottavan henkilön kanssa.

Kiellettyjä suhteita ovat esimerkiksi opettajan ja oppilaan välinen ja vangin ja vartijan välinen suhde. Koulu sai anonyymin vihdeen puhelimen kautta, minkä perusteella Scroggs vangittiin. Hän on kertonut puolustuksekseen, että he ovat kummatkin olleet suhteessa omasta vapaasta tahdostaan ja hoitaneet suhdettaan vapaa-ajalla. Scroggs vastaanotti juuri ennen pidätetyksi joutumistaan Vuoden Opettaja -palkinnon.