Kate Uptonia haukuttiin teininä ”laudaksi” – toisin kävi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, ja hänet onkin valittu jo useita kertoja seksikkäimmäksi kaunottareksi.

Kuva: Splash

Nyt 20-vuotias kurvikaunotar on paljastanut vartalonsa alkaneen kehittyä naiselliseksi vasta muita ikätovereita myöhemmin. The Sun -lehden haastattelussa muodokas Kate paljasti, että teini-ikäisenä häntä jopa haukuttiin rintojen puuttumisen vuoksi.

– Ollessani yläasteella minua haukuttiin laudaksi. Kaikki olivat, että ”Hän ei ole nätti, hänellä ei ole edes rintoja”, Kate Upton kertoi lehdelle.

Sittemmin haukut loppuivat kertaheitolla, kun Katen muodot ilmestyivät lopulta erittäin nopeasti. Nykyisin Kate Uptonin vartalo on maailman ihailluin ja hänen kuppikokonsa on 36D.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.