Missikeisari lupasi menestystä seksiä vastaan – karu lopputulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pintaliidostaan tunnetun Hollywoodin hehkun alla kytee glamourista huolimatta raaka maailma. Kuten arvata saattaa, pyrkii moni julkkismaailman tähtitaivaalle pikareittiä uusia tuttavuuksia ja suhteita apuna käyttäen – ja usein hinnalla millä hyvänsä.

Toisinaan uranousua havitellaan niin sanotusti reittä pitkin. Näin kävi myös 24-vuotiaalle Miranda Bryantille, joka muutti suurten toiveiden kera Tennesseestä Los Angelesiin kesällä 2010. Pian muuton jälkeen hän sattumalta tapasi Miss California -kilpailun perustaja Erik DeSandon.

Yli 20 vuotta Hollywood-piireissä vaikuttanut DeSando lupasi muuttaa tähteydestä haaveilevan neitokaisen elämän merkittävästi valtaansa apuna käyttäen. Maine ja kuuluisuus kiehtoivat nuorta naista niin paljon, että hän jopa suostui DeSandon asettamiin vaatimuksiin. Mies tahtoi nimittäin vastapalveluksi seksiä.

Mieheen sinisilmäisesti luottanut tähdenalku maksoi jopa missikeisarin yrityksen vaatiman 650 euron jäsenmaksun. Lisäksi Miranda avautui Erikille taustoistaan, johon kuului muun muassa ero poikaystävästä ennen Tenneseestä muuttoa.

DeSando vakuutti vievänsä naisen Hollywoodin tähtitaivaalle kauneuskilpailujen lisäksi myös elokuva- ja musiikkimaailman pariin. Olihan kyseessä vaikutusvaltainen herra, joten nainen suostui kyseenalaiseen seksisopimukseen. Pari ehti vällyjen väliin useasti seuraavan kahdeksan kuukauden aikana.

Mies jopa tuki neitoa taloudellisesti ja antoi hänelle lahjoja, kuten Miss Universum -kilpailun omistaja Donald Trumpin lähettämän asun, joka oli varustettu Miss California -kilpailun logolla. Tämä oli miehen mukaan tarkoitettu vain spesiaalitytöille.

Tammikuussa 2012 Bryant sai iskun vasten kasvoja. Nainen oli toki päässyt Miss California -kilpailun missiehdokkaaksi, mutta koska hän ei voittanut kilpailua, lopetti DeSando yhteydenpidon neitokaiseen. Loput lupaukset osoittautuivat vain sanahelinäksi ja hyväksikäytöksi.

Jezebel-lehti tavoitti DeSandon myöhemmin ja kysyi mieheltä kommentteja julkisuuteen nousseeseen missikohuun. Mies kielsi kaiken ja sanoi, että Miranda kärsii ongelmista. Nainen muutti takaisin Tenneseehen ja opiskelee nykyään rikosoikeudellisten opintojen parissa. Hän toivoo työskentelevänsä tulevaisuudessa FBI-agenttina. Bryant on päättänyt tavoitella oman osavaltionsa missikruunua.