Onko uusi treffikumppani tosissaan? Nämä merkit kertovat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden kumppanin tapaileminen ja parisuhteen alkuvaiheet ovat aina jännittävää aikaa. Pienet rakkaudenosoitukset tuntuvat todella merkittäviltä ja toisen tunteita yritetään jatkuvasti tulkita puheista ja käytöksestä. Ihmisten mielestä on kuitenkin olemassa muutamia tiettyjä asioita, joiden perusteella ihastunut voi tietää saavansa vastakaikua.

Tuoreessa kyselyssä 5.500 vastannutta aikuista kertoivat suurimmat käytännön vihjeet, joiden avulla henkilö voi tietää toisen olevan tosissaan aloittamassa hänen kanssaan parisuhdetta. Vihjeiden perusteella varmimmat merkit toisen tunteiden vakavuudesta ovat tulevaisuuden suunnittelemiseen, omaan perheeseen tutustumiseen ja huolenpitoon liittyvät käytännön teot.

Nämä olivat viisi varminta merkkiä siitä, että henkilö on uudessa suhteessa tosissaan:

1. Hän on huolissaan ja tulee hoitamaan sinua kun olet sairaana.

2. Hän pyytää sinua sukujuhliin tai tulee seuralaiseksi sinun sukusi juhliin.

3. Hän on kertonut sinusta ystävilleen.

4. Hän ehdottaa yhteistä lomamatkaa.

5. Hän kertoo sinusta omille vanhemmilleen.