Rita Ora nautiskelee Australian auringossa – biksupeppu varasti show’n somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja Rita Ora on viime aikoina ollut uutisotsikoissa lähinnä sen vuoksi, että hän on rikkonut korona-ajan rajoituksia järjestämällä suuret syntymäpäiväjuhlat. Edellinen kohu syntyi siitä kun tähti käytti musiikkivideollaan koiraa, jonka korvat oli typistetty. Tällä hetkellä laulajatähti on kuitenkin rentoutumassa Australian auringon alla.

Rita Ora viettää tällä hetkellä aikaansa Australian Sydneyssä yhdistetyllä työ- ja lomamatkalla. Nainen toimii The Voice Australia -ohjelman yhtenä valmentajana, mutta muistaa töiden lomassa ottaa myös rennosti ja nauttia ulkomailla upeista maisemista ja lämmöstä bikineissä.

30-vuotias Rita Ora on päivittänyt faniensa iloksi hänen kuulumisiaan kahden kuvasarjan avulla. Kuvissa nähdään miten Ora on stailattu upean näköiseksi ja tekee töitä, joiden välissä hän ehtii myös rentoutumaan paljastavissa bikineissä ja poseeraamaan kameralle.