Sini Sabotagen exä suivaantui mediahuomiosta: ”Onko ihan laillista?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Sini Sabotage, eli Sini-Maria Makkonen, tuli suurelle yleisölle tunnetuksi hänen vuonna 2013 julkaistusta Levikset repee -singlestä. Nyt miljoonia kuunteluita hiteillään takonut 36-vuotias nainen on kertonut, että hänen entinen poikaystävänsä on pettänyt artistia.

Sometähtien sinkkuelämää -ohjelmassa mukana oleva Sini Sabotage on kertonut lähes kymmenen vuotta nuoremman poikaystävänsä, räppäri Matti8:n, eli Tuisku Hakaniemen, olleen suhteen aikana uskoton. Töölön Ketterästä tuttu räppäri ja Sini Sabotage olivat avoliitossa, mutta erosivat kaikessa hiljaisuudessa.

– Jouduin sitten kokemaan, miltä tuntuu tulla petetyksi, Sini Sabotage kertoo ohjelmassa.

Uskoton ex-rakas ei jäänyt tilanteessa hiljaiseksi. Hän julkaisi Instagramiin vuodatuksen, jossa epäilee joutuneensa laittoman toiminnan uhriksi. Hän pohdiskeli Tarinat-osiossa, olisiko pitänyt aloittaa ura henkilöllisyys salaten.

– Onko ihan laillista näyttää televisiossa mulle soitettuu yksityistä puhelinkeskustelua, missä ei oo ilmoitettu tätä nauhoitetaan? Huh huh, että joutuu tällästäkin kelaamaan, hän kirjoitti viitaten Sinin oman ohjelman kuvauksiin.