Hangon Regatta on nyt myös rockfestivaali

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Suomen perinteikkäimmistä ja tunnetuimmista kesätapahtumista, Hangon Regatta, laajentuu tänä vuonna myös rockfestivaaliksi. Nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen Hangon Regatta Weekend -festivaali alkaa ensi perjantaina.

Tapahtumassa nähdään kattava otos koti- ja ulkomaista rockia, iskelmäpoppia ja dancea. Perjantaina Hangossa esiintyvät Anna Eriksson, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Poets of the Fall, paluuta tekevä Waldo’s People sekä ruotsalaiset dancetähdet September, Pandora, Dr. Alban. Lauantaina Hangon festivaalilavan ottavat haltuun Lord Est, Haloo Helsinki, Movetron, Kristiina Brask, Mariko, Cheek ja ruotsalainen poptähti Nordman.

Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta www.hrw.fi. Hanko saa nyt jo toisen uuden kesäfestivaalin, kun juhannuksena kaupungissa järjestettiin niin ikään ensimmäistä kertaa Hangon juhannus -niminen festivaali.