Tutkimus vahvisti: Lemmikeillä selvä vaikutus miesten vetovoimaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloista julkaistiin hiljattain tutkimus, jonka mukaan sinkkunaiset etsivät yhä vähemmän seuraa tositarkoituksella ja he ottavat ennemmin kainaloonsa pysyväksi lämmikkeeksi koiran. Tuoreen kyselyn mukaan 55 prosenttia naisista suosii miehiä, joilla on kotonaan jokin lemmikkieläin.

Miehistä vain 35 prosenttia kaipaa eläintenomistajia treffiseurakseen. Mitä lemmikkejä unelmien kumppaneilla tulee olla? My SingleFriend.com kysyi käyttäjiltää lemmikkieläimiin kohdistuvia mielipiteitään ja eniten tulevalle kumppanille suositaan koiraa lemmikiksi. Sen sijaan kissan omistaminen jakoi vastaukset hajalleen, kun naisista vain 20 prosenttia tahtoisi erityisesti kissan omistavan miehen.

Kaksilahkeiset eivät kyselyn perusteella perusta kissoista yhtä paljoa, ja vain viisi prosenttia pitäisi kissan omistavaa naista ihannekumppanina. Syyksi he kertoivat kliseisen esimerkin hullusta kissanaisesta, joka viettää koko aikuisikänsä pelkässä mirriseurassa. Hurjimpana lemmikkieläimenä pidetään eksoottisia hämähäkkejä.

Yleisesti lemmikinomistajia pidetään vastuullisempina ihmisinä ja etenkin naiset ajattelevat eläinten kanssa toimeentulevat miehet kilteimpinä. Miehet sen sijaan pitävät lemmikeistä välittäviä naisia muita hauskempina. Sen sijaan lemmikkieläimiä ei oleteta ottavan treffeille mukaan, vaikka ne saattaisivatkin toimia loistavana keskustelunaiheena ja jäänmurtajana, Femail First jatkaa.