Liian kiireinen nettideittailuun? Uusi palvelu tekee kaiken puolestasi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sinkkuelämää elävät tietävät, että vapaa-aika täyttyy nopeasti erilaisista menoista. Joskus henkilö voi olla liian kiireinen jopa harrastaakseen nettideittejä. Onneksi vaivaan on nyt keksitty apu.

A Million Matches -niminen yritys kauppaa nimittäin Nettideittiassistentti-palvelua, joka hoitaa nettideittailun nurjat puolet asiakkaan puolesta. Lähes tuhat euroa kuukaudessa maksava palvelu tekee sinkulle oman deittiprofiilin, löytää sopivat ehdokkaat ja lähettelee heille viestejä.

Kanadalainen yritys haastattelee asiakkaansa puhelimessa, koska se pyrkii kartoittamaan heidän persoonallisuutensa ja toiveensa. Tietojen perusteella firma luo deittiprofiilin. Profiilikuva hoituu ammattilaisvalokuvaajan avustuksella. Yritys voi esimerkiksi tarkistaa deittiehdokkaiden rikosrekisterit lisämaksusta, uutisoi Daily Mail -sivusto.