Stara polttarit

Lifestyle Viihdeuutiset

Karut paljastukset: Näin polttarit ovat menneet pieleen!

Polttareissa juhlitaan avioliittoon astuvien ihmisten viimeisiä hetkiä vapaalla jalalla. Joissakin maissa on tapana järjestää polttarit päivää ennen vihkimistä. Redditiin on nyt koottu karmeimmat polttarimokat, jotka ovat saattaneet johtaa jopa häiden peruuttamiseen.

Sanotaan, että tekevälle sattuu. Nyt redditorit ovat paljastaneet kauhutarinoita polttareistaan, kun juhlinta on karannut käsistä ja bileistä on aiheutunut enemmän surua kuin iloa. Eräs mies kertoo opiskelleensa lääkäriksi, kun eräs hänen ystävistään oli menossa naimisiin.

Polttarisankari oli juonut itsensä tiedottomaan tilaan ja lääkäriopiskelija päätti kipsata hänen jalkansa. Miehelle uskoteltiin, että jalka oli murtunut ja hän piti kipsiä kuusi viikkoa aivan turhaan – jopa häissään ja kuherruskuukautta viettäessään.

Toinen kertoo parista, jonka polttarit olivat olleet niin rankat, että he olivat nukkuneet häiden ohi. Yksi polttariseurue oli varastanut täytetyn karhun ja ajeluttanut sitä auton katolla. Eräs mies kertoo menneensä strippiklubille viettämään polttareitaan. Hänen vanhin tyttärensä ensimmäisestä avioliitosta oli sattumalta kävellyt vastaan. Tytär oli käynyt kysymässä työpaikkaa herrasmiehille tarkoitetun baarin blokkarina.

Yksi polttareitaan viettäneistä naisista oli vahingossa leikannut miesstripparin penistä alushousuja saksilla ratkoessaan. Toinen morsian oli puolestaan paljastanut elämästään kaiken sulhasen siskolle – ja vieläpä vahingossa. Polttareiden myötä selvisi, että nainen oli periaatteessa valehdellut kaiken elämästään.

Viihdeuutiset

Unelmaduuni? Matkayhtiö hakee strippiklubien arvostelijaa

Englantilainen matkailualan yritys The Stag Company etsii palkallisia harjoittelijoita kuukauden kestävään tehtävään. Polttarimatkoihin erikoistunut yhtiö etsii työntekijää, joka olisi halukas arvioimaan polttariaktiviteetteja matkakohteissa.

The Stag Company -verkkosivuilla kerrotaan, että harjoittelija lähetetään All Inclusive -matkalle suosituimpiin polttarimatkakohteisiin. Tehtävään kuuluu, että henkilö vierailee muun muassa yökerhoissa, huvipuistoissa, kylpylöissä, ampumaradoilla ja strippiklubeilla.

Kuukauden ajan harjoittelija elää ilmaiseksi hotelleissa, syö, juo ja nauttii kokemuksista firman piikkiin. Tehtävään valitun henkilön tulee raportoida kokemuksistaan yritykselle kirjallisesti. Harjoittelijan on myös otettava valokuvia matkakohteista ja aktiviteeteista.

Yrityksen mukaan työaikana saa hölmöillä luvan kanssa, niin kuin asiakkaatkin hölmöilevät polttarireissuillaan. Henkilö ei kuitenkaan saa tehdä mitään laitonta tai joutua vaikeuksiin virkavallan kanssa. Raporttien pohjalta yritys pyrkii parantamaan ja kehittämään asiakkaille suunnattuja matkoja, aktiviteetteja ja palveluita

Lifestyle Lux

Polttarit ison maailman tyyliin – 100 000 dollaria sileäksi päivässä

Kaasojen ja bestmanien vastuulla on hääjuhlassa tapahtuvien tehtävien lisäksi polttareiden järjestäminen. Yleensä budjetti määrittelee hyvin pitkälle sen, mitä morsian tai sulhanen pääsevät polttarijuhlissaan tekemään.

Luksussivusto on nyt räätälöinyt naisille täydellisen polttaripaketin – ei enempää tai vähempää kuin – sadallatuhannella dollarilla. Mikään paikka maailmassa ei vedä vertoja Las Vegasille. On hieman erilaista juhlia polttareita Pirttijärven sähköttömässä mökissä kuin Yhdysvaltojen bilepääkaupungissa. Las Vegasissa lähes kaikki on mahdollista, mikäli omaa tarpeeksi riihikuivaa. Toisin sanoen, naiset kasaan, kasa koneeseen ja kohti Nevadan säkenöivää superkaupunkia.

Uhkapelien paratiisi poistaa estoja. Just Luxe -verkkomedia suosittelee, että mukaan lähtisi korkeintaan viiden naisen porukka, jotta juhlaseurue ei vedä huomiota pois itse polttarisankarista. Kaikki majoittuvat viiden tähden Venetia-hotelliin. Hotellissa on upeat puitteet mahtilomalle, eikä sen sijaintikaan ole hullumpi Las Vegasin pääkatuun nähden.

Hotellista varataan marmorilattioin ja takalla varustettu sviitti, joka sijaitsee kattohuoneistossa. Lisäksi majoitusliike tarjoilee sata vuotta vanhasta konjakista tehtyjä muffinsseja, joiden hintalappua ei moni tavis uskalla edes vilkaista.

Seurue tarvitsee itselleen limusiinin, koska Las Vegasissa siemaillaan kuohuvaa vuorokauden ympäri. Kuljettajan ja auton saa halvimmillaan käyttöönsä muutamalla satasella. Mikäli autoon haluaa erityisjuomaa, kuten pullon Krug Clos d’Ambonnay 1998 -samppanjaa, tulee seurueen sijoittaa limusiiniin muutama tonni enemmän.

Pelkästään päivä- ja yötoimintaan tulee varata reilusti rahaa, sillä Vegas-polttareissa ei makoskella koko päivää uima-altaalla. Legendaarinen TAO Beach tarjoaa morsiamille 2 000 dollaria maksavan paketin, johon kuuluu oma oleskelunurkkaus altaan kupeessa, henkilökohtainen tarjoilija sekä baarin antimet.

Myöhemmin naiset voivat suunnata kulkunsa Caesars Palacen Omnia-yökerhoon. Siellä oma loossi maksaa 7 500 dollarista 20 000 dollariin, eli hintahaitari liikkuu 6 500 ja 18 000 euron välillä. Bileitä jatketaan aamulla Azuren uima-altaalla, jonka Love Diamond -pakettiin kuuluu hulppea kolmen pullon kokoelma Armand de Brignacia, Patronia ja Belvedereä. Lystin saa kymppitonnilla.

Jotta polttariseurue saisi silmien turvotuksen kuriin ja kipeät jalat kuosiin, täytyy heidän hemmotella itseään kuuluisan kaupungin kauneushoitolassa. Tähän lystiin saa uppoamaan useamman setelin, kun hoitoon sisällyttää brasilialaisen vahauksen sekä manikyyrin ja pedikyyrin. Ekstrana suositellaan syvähierontaa ja happinaamioita. Kaikki hoidot tehdään yhdessä maailman suurimmassa kauneushoitolassa, Canyon Ranch Spassa.

Yksi asia pitää aina muistaa bailaamisen keskellä: Syöminen. Sadan tonnin polttariseurue ei kuitenkaan tempaise huiviin hampurilaisia tai makkaraperunoita. Ruokalistalle nousee TAO:n aasialainen bistro, jonka makukavalkadiin kuuluu sushia, Wagyu-pihvejä ja tuoreita kalaruokia. Toki Las Vegasissa riittää valinnanvaraa aina italialaisista huippuravintoloista perinteiseen pikaruokaan.

Polttareiden jälkeen seurue hemmottelee itseään vielä kertaalleen merkkituotteita ja muistoja shoppailemalla. Lisäksi kaaso ja morsiusneidot ostavat morsiamelle upeat timattikorvakorut lahjaksi. Mikäli haluaa muistoksi valokuvia, kannattaa koko lystin ajaksi palkata ammattikuvaaja. Tällöin polttarikansion askarteleminen muuttuu helpommaksi, ja kuvat saa kätevästi suoraan ammattilaisen laatimaan albumiin. Viimeinen kymppitonni budjetista varataan tippeihin ja juomarahoihin. Täytyyhän seurueen tehdä myös lähtemätön vaikutus.

Viihdeuutiset

Muiden lennot peruttiin – mies juhli polttareita yksin

Kaverin mennessä naimisiin ystävien tehtävänä ja velvollisuutena on järjestää tulevalle sulhaselle tai morsiamelle polttarit. Eräs polttarivieras oli matkustanut ystävänsä juhliin Chicagoon vain saadakseen huomata, että muiden vieraiden ja itse polttarisankarin lennot oltiin peruttu.

Robbie Chernow oli ystäviensä kanssa suunnitellut mahtavat polttarit Chicagossa, jonne hän lensi eri lennolla kuin muu porukka. Perille päästyään mies sai huomata, että muiden lennot olivat peruuntuneet ja hän joutui viettämään yksin lomaansa Chicagossa. Chernow päätti ottaa matkasta kaiken ilon irti ja tehdä niitä asioita, joita oli suunnitellutkin.

Chernow on julkaissut matkastaan surullisen hupaisia kuvia, joissa hän poseeraa yksin. Mies kuvasi reissuaan sanomalla, että loma on surullisin heti Titanicin jälkeen. Hän kävi muun muassa katsomassa amerikkalaista jalkapalloa ja kannustamassa Chicago Bears -joukkuetta, mikä olisi varmasti ollut hieman erilainen kokemus juhlivan miesjoukon kanssa.

Chicago is a beautiful city filled with beautiful people….I assume #chicagoforone

Kuva, jonka Robert Chernow (@rwchernow) julkaisi

First time using Tinder! Fingers crossed! #chicagoforone

Kuva, jonka Robert Chernow (@rwchernow) julkaisi

Having such a swell time here that I'm already planning my next vacation #mexicoforone? #chicagoforone

Kuva, jonka Robert Chernow (@rwchernow) julkaisi

You said it, pillar! #chicagoforone

Kuva, jonka Robert Chernow (@rwchernow) julkaisi