20 vuotta vanha digitaalikello löytyi pihalta – toimii edelleen!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat kodin elektroniikan piiriin kuuluvat tuotteet ovat melko lyhytikäisiä. Useissa tapauksissa laitteet tuntuvat hajoavan epäilyttävästi juuri siinä vaiheessa, kun takuuaika on jo mennyt umpeen.

Jotkut uskovat elektronisten laitteiden olleen entisaikaan kestävämpiä, ja tuore uutinen tuntuisi puoltavan tätä väitettä. Imgurissa on levinnyt Facebookista peräisin oleva kuvankaappaus 20 vuotta vanhasta digitaalisesta rannekellosta, joka löydettiin puutarhasta. Erikoisen tapauksesta tekee se, että kello toimii edelleen.

Kellon omistaja väittää kadottaneensa sen ollessaan 6-7-vuotias. Rannekello löytyi yllättäen henkilön vanhempien kodin pihamaalta remontin yhteydessä. 20 vuotta ulkona viettänyt kello on edelleen toimintakuntoinen, vaikkakin noin seitsemän minuuttia jäljessä todellisest ajasta.

View post on imgur.com