Taylor Swiftin tiedottaja tulistui: ”Avioliitto Joe Alwynin kanssa on valepuhetta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

DeuxMoi on anonyymi tili X-palvelussa, joka tunnettiin aiemmin Twitterinä. DeuxMoi jakaa kanavallaan vahvistamattomia julkkisjuoruja, joiden kohteena poptähti Taylor Swift on viime aikoina melko toistuvasti ollut. Nyt tähden tiedottaja on saanut tästä tarpeekseen.

Taylor Swiftin tiedottajana toimiva Tree Paine tylytti X-julkaisussaan sitä miten DeuxMoi jatkaa perättömien valheiden jakamista kanavallaan edelleen, vaikka tietyt huhut on jo kauan sitten kumottu. DeuxMoi on viime aikoina väittänyt, että Taylor Swift ja Joe Alwyn olisivat olleet naimisissa ja heidän hääseremoniansa olisi ollut joko vuonna 2020 tai 2021.

– Liika on liikaa näiden tekaistujen valheiden kanssa. Mitään avioliittoa tai seremoniaa ei ikinä ollut. On järjetöntä julkaista tällaista, Tree Paine kirjoittaa.

Tällä hetkellä Taylor Swift tapailee amerikkalaista jalkapalloa pelaavaa Travis Kelceä, jonka kanssa suhde näyttää etenevän tasaisesti ja varmasti eteenpäin. Swift ja Kelce ovat jo tavanneet toistensa vanhemmat ja miehen ystävien mielestä näyttää siltä, että Taylor Swift saattaisi olla Kelcelle se oikea.