Kim Kardashian julkaisi väärän miehen kuvan: ”Ei minua olla teloittamassa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on viime vuosina opiskellut asianajajaksi seuraten edesmenneen isänsä Robert Kardashianin jalanjälkiä. Nainen on suhtautunut intohimoisesti etenkin rikosoikeuteen ja tutkinut vanhoja tapauksia, joissa vankeja ollaan oltu teloittamassa väärin perustein. Nainen on onnistunut saamaan väärin tuomittuja rikollisia myös vapauteen.

Kim Kardashian on viime päivien aikana tiedottanut sosiaalisen median kanavillaan Ivan Cantu -nimisen miehen tapauksesta, jossa hänet ollaan parin päivän kuluttua teloittamassa. Nainen yrittää kumota kuolemantuomion ja oli julkaissut Instagram-tarinassaan kuvan Ivan Cantusta. Kyseessä oli kuitenkin ollut väärä mies, jolla oli ollut sama nimi.

Kun juuri 60 vuotta täyttänyt newyorkilainen Ivan A. Cantu oli nähnyt kuvansa Kim Kardashianin sosiaalisessa mediassa, hän oli luullut tapausta järjestetyksi syntymäpäiväpilaksi. Kyse ei kuitenkaan ollut pilasta vaan Kardashianin väärinkäsityksestä. Ivan A. Cantu joutui Daily Mail -sivuston mukaan oikaisemaan asian omalla Facebook-kanavallaan ja kertomaan ystävilleen, että häntä ei olla teloittamassa.