Blockfest julkisti supertähtien keikat – pääesiintyjäksi Playboi Carti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest järjestetään ensi kesänä Tampereen Ratinassa 18.-19. elokuuta. Festivaaleilla nähdään genren tämän hetken kuumimpiin nimiin lukeutuva yhdysvaltalainen Playboi Carti (US) ja kovassa nosteessa oleva yhdysvaltalainen Ice Spice (US).

Mukana ovat myös räpin rajoja rikkovat ja uuden sukupolven nousevat nimet yhdysvaltalaiset Ken Carson (US) sekä Destroy Lonely (US) sekä yksi Britannian menestyneimmistä hiphop-kollektiiveista D-Block Europe (UK) sekä maailman streamatuimpien artistien joukkoon lukeutuva brittiläinen laulaja ja lauluntekijä Raye (UK).

Perinteisesti jo ennakkoon loppuunmyydyn Blockfestin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Tiketissä ja Ticketmasterissa. Huom! Valitsemalla Tiketistä ostetulle Blockfest-lipulle toimitustavaksi Kivran, toimitusmaksu on ilmainen. Tapahtuma on kielletty alle 18-vuotiailta.