Heikki ja Marita Paasonen paljastivat: Toinen lapsi tulossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja Heikki Paasonen ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan iloisia uutisia ja kertoi, että he odottavat perheeseensä toista lasta. Heikki ja Marita Paasosella on ennestään tytär, joka syntyi vuonna 2021.

Heikki ja Marita kummatkin julkaisivat Instagram-kanavillaan saman kuvan, jossa nähdään heidät seisomassa tytär välissään. Tytär pitää kasvojensa edessä pientä kehystettyä taulua, jossa nähdään vauvan ultraäänikuva.

– Tässä on meidän pieni valonsäie, Heikki Paasonen kirjoittaa.

Marita Paasonen kertoo omassa julkaisussaan, että hänen isänsä kuoli yllättäen samana päivänä kun heille oli varattu varhaisultra. He olivat kuitenkin onnellisia siitä, että he ehtivät kertomaan uudesta perheenjäsenestä ennen kuin hän menehtyi.

– Viime kuukausi oli täynnä suurta surua, raskauspahoinvointia ja menettämisen pelkoa, mutta myös ilon hetkiä tän valtavan salaisuuden kanssa, Marita Paasonen kirjoittaa.

Marita Paasonen on kertonut pahimman surun nyt väistyneen, minkä vuoksi he ovat pystyneet aidosti nauttimaan raskaudesta. Tuleva kahden lapsen äiti paljastaa vauvan lasketun ajan olevan lokakuussa.