Täydellinen nainen kaksi tuntia myöhässä – sarjan muut tähdet tuohtuneina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Crystal Minkoff liittyi Beverly Hillsin Täydelliset naiset -realitysarjan tähtikaartiin vuosi sitten. Nyt naista on nähty sarjassa kahden tuotantokauden verran ja hän on avautunut ohjelmassa muun muassa omasta syömishäiriöstään.

Tällä hetkellä uusi tuotantokausi on päättymässä ja naiset ovat keskustelleet ohjelman tapahtumista ensimmäisessä Reunion-jaksossa. Crystal Minkoff paljasti jakson julkaisun jälkeen Jeff Lewisin haastattelussa, että Dorit Kemsley oli ollut kaksi tuntia myöhässä kuvauksista.

Reunion-jakson alussa ohjelman juontaja Andy Cohen kommentoi Doritin saapumista muiden naisten viereen sohvalle sarkastisen oloisesti. ”Olen niin onnellinen, että saavuin paikalle jo puoli yhdeksältä”, Cohen oli tokaissut. Nyt Crystal Minkoff selitti tilanteen tämän kommentin takaa.

Muut sarjan tähdet olivat tulleet kuvausstudiolle sovittuun aikaan aamulla. Kuvausten olisi pitänyt alkaa noin kahdeksalta, mutta Dorit Kemsley oli ollut valmis vasta kymmeneltä. Kaikki muut naiset olivat odotelleet pukuhuoneissaan.

Crystal Minkoffin mukaan kaikki naiset olivat olleet Kemsleyn myöhästymisestä todella tuohtuneita. Suuri syy siihen oli se, että nainen ei pahoitellut myöhästymistä ja se, että hän kuvasi pukuhuoneessaan TikTok-videoita samalla kun kaikki muut odottivat naista.