Kuningas Pähkinä & Setä Tamu päivässä iTunesin kakkoseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan viikon puhutuimpien kappaleiden joukkoon on nousi jo vuorokausi virallisen julkaisunsa jälkeen vaasalaisen Kuningas Pähkinä & Setä Tamu -duon eilen julkaistu single Hei Scully. Kappale on nimittäin tänään singahtanut iTunesin singlelistan kakkoseksi.

Osta hittisingle iTunesista tästä linkistä.

Uuden kotimaisen hitin edellä iTunesin listalla on tällä hetkellä ainoastaan Erinin esittämä Vain elämää -kappale Mitä tänne jää. Kolmanneksi vaasalaisten taakse jäi siten vuoden suurin hitti maailmassa, eli PSY:n esittämä Gangnam Style.

Radiokanava YleX kertoi hetki sitten, että Hei Scully on päivässä noussut ylivoimaisesti kanavan toivotuimmaksi kappaleeksi. Vaasalainen hiphop-duo Kuningas Pähkinä & Setä Tamu nousivat tänä vuonna Suomen soitetuimpien artistien joukkoon Stigin kanssa tehdyllä Tyttö sinä olet meritähti -kesähitillä. Yhdessä jo 14 vuoden ajan levyttänyt tehoduo julkaisi eilen kappaleeseensa myös musiikkivideon.