Jennifer Lawrence kiistää kauneusleikkaukset: ”Minä vain vanhenen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jennifer Lawrence sai ensimmäisen lapsensa aviomiehensä Cooke Maroneyn kanssa viime vuonna. Tähti on jo palannut töihin lyhyeltä äitiyslomaltaan ja tähdittänyt uutta No Hard Feelings -elokuvaa, jonka ensi-ilta oli tänä vuonna.

Jennifer Lawrence on herättänyt viime aikoina keskustelua hänen ulkonäöllään. Moni tuntuu olevan varma siitä, että naiselle on tehty kasvoihin kauneuskirurgisia toimenpiteitä. Ennen ja jälkeen -kuvien perusteella on pohdittu muun muassa sitä, että onko nainen käynyt nenä- ja silmäluomileukkauksissa.

Jennifer Lawrence on kiistänyt väitteet täysin. Hän kertoi Interview-lehdessä, että suuri osa muutoksista johtuu siitä, että hän on alkanut meikkaamaan enemmän. Naisella on myös uusi hyvin taitava meikkitaiteilija Hung Vanngo.

Lawrencen mielestä on naurettavaa miten ihmiset vertaavat hänen 19-vuotiaita kasvojaan esimerkiksi 30-vuotiaana otettuihin kuviin ja ovat vakuuttuneita siitä, että hän on käynyt leikkauksissa. ”Minä aikuistuin. Lapsen pyöreys katosi kasvoistani ja kasvoni muuttuvat koska vanhenen”, Jennifer Lawrence kommentoi.